Neurotransmitters:

Neurotransmitters zorgen voor de communicatie in de biochemie van je lichaam. Als die verstoord is werken lichaam en geest als geheel minder goed. Het doel van onderstaande korte vragenlijst is om zelf inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van je eigen Neuro-Bio-Chemisch-Systeem. Bij ieder neurotransmitter profiel hoort een typische reeks van kenmerken. Klik op de foto 's voor meer info.


Meer info over Dopamine (klik hier)
Dopamine = plezier


Meer info over Serotonine (klik hier)
Serotonine = stemming


Meer info over GABA (klik hier)
GABA = Rust


Meer info over Acetylcholine (klik hier)
Acetylcholine = Geheugen


Wat nou als je neurotransmitters niet helemaal goed in balans zijn? 

Dan kan dit bijvoorbeeld invloed hebben op je gemoedstoestand, je voelt je soms of steeds vaker depressief, je kampt met bepaalde onbewuste angsten of je kunt de slaap niet goed vatten, vaker wakker worden en liggen te piekeren of je geheugen kan je steeds vaker in de steek laten. Mogelijk werken een of meerdere neurotransmitters niet goed samen als oorzaak van je onbalans. 


Hoe krijg ik mijn Neurotransmitters weer in balans?

Stap 1: Inzicht krijgen in de mate van verstoring van je neurotransmitters door een korte vragenlijst zo eerlijk mogelijk te beantwoorden en deze naar de SSL beveiligde server sturen waarna je 'n persoonlijk rapport ontvangt waarin de mate van mogelijke verstoring in procenten kans wordt weergegeven.

Stap 2: Dit rapport geeft echter enkel een indicatie (wel waardevol uiteraard) of er mogelijk een of meerdere neurotransmitters verstoord zijn met nu de mogelijkheid om via laboratorium onderzoek 10 neurotransmitters te laten meten middels een simpele Urine-thuis-test welke naar ons gespecialiseerd laboratorium wordt gestuurd.

Stap 3: Zodra de uitslag van dit onderzoek (klik hier voor meer info) bekend is wordt deze besproken met een van de gekozen Preventionisten welke hiervoor specifiek opgeleid zijn.

Stap 4: middels gerichte suppletie, gebaseerd op de tekorten uit het laboratoriumonderzoek, ga je vervolgens 30 dagen aan de slag waarna vervolgonderzoek plaatsvindt om de resultaten te meten, ook nu weer heb je een gesprek met je Preventionist.


Start met de vragenlijst invullen:


De vragenlijst is nog Under Construction 🙈

E-mailen
Bellen
Map
Info